TTArtisan 35mm f/1.4

ÅR: 2020
LAND: Kina
DESIGN: 7 elementer/ 6 grupper
FATNING: m43
TTArtisan 35mm f/1.4

TTArtisan 35mm f/1.4 er et budsjettvennlig normalobjektiv for APS-C format produsert av TTArtisan. Objektivet ble først lansert i 2020 i sort og senere supplert med en variant i sølv i 2021 og en i Titanfarge i 2022. Objektivet finnes i fatningene: Canon EF-M, Nikon Z, Sony E, Fujifilm X, Leica L og m43.

Objektivet er utelukkende bygget i metall og har 10 lameller i blenderen. Det er kompakt og godt bygget med en klikkstopp blender som stopper på f/16. Det optiske skjemaet består av 7 elementer i 6 grupper og er en Planar type. Avstandsskalaen er oppgitt i meter med en nærgrense på 28cm.

TTArtisan 35mm f/1.4 er et hyggelig bekjentskap og svært rimelig alternativ for mindre formater som kan anskaffes godt under 1000-lappen. Den optiske tegningen er en slags hybrid av klassisk og moderne uttrykk og den leverer skarphet og kontrast som er overraskende god fra åpen blender med bløt fin bokeh. En solblender i filterstørrelse Ø39 følger med objektivet.

TTArtisan er en Kinesisk merkevare som har spesialisert seg på utvikling av objektiver til speilløse kamera (Shenzhen Mingjiang Optical Technology Co., Ltd.).

Dersom du handler objektivet med Affiliate link direkte fra produsenten TTArtisan bidrar du samtidig til å holde disse sidene i live.

Kamera: Olympus Pen F

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *