Wray London Supar 4,25 inch f/4.5

LAND: England
FATNING: m39
Wray London Supar 4,25 inch f/4.5
Wray London Supar 4,25 inch

Wray London Supar 4,25 inch f / 4.5 er et forstørrelsesobjektiv for kopiering av bilder i forstørrelsesapparat. Brennvidden på 4,25 tommer og tilsvarer ca. 107mm med f / 4,5 som største åpning. Blenderen er typen klikkstopp med lavest verdi f / 32 og har ti svakt buede lameller. Mekanisk er objektivet ypperlig bygget i metall med ett lag coating. Forstørrelsesoptikk har ingen fokusring, så hvis du ønsker og bruker dem til fotobruk, vil du vanligvis bruke en belg (populært kalt makrobelg) som skyver objektivet frem og tilbake ved å dreie et hjul på en skinne. Dette lar deg ta alt fra makro og nærbilder til uendeligfokuserte bilder. Forstørrelsesoptikk kan anskaffes veldig billig dersom budsjettet er stramt eller du ønsker prøve noe nytt.

Wray London Supar 4,25 tommer f / 4,5 viser god skarphet, men med litt lav kontrast. Bokeh oppleves i de fleste tilfeller som kremet og fin.

Wray (Optical Works) Ltd. var en britisk kamera- og optikkprodusent med base i Ashgrove Road Bromley, Kent. Selskapet ryktes å produsere enestående kvalitetsoptikk og holdbare kvalitetskameraer, inkludert modeller som Wrayflex.

Kamera:  Sony A7 II

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *